Våre resturanter og kaféer

 

Tante Augusta

Siden 1994 har Helgelendingene blitt kjent med Tante Augusta. Hos Tante Augusta kan du kjøpe alt fra snarmat slik som boller, pizza, smørbrød og salater til kaker, brød, baguetter og croissanter. Et godt utvalg kaffe og is-sorter gjør også Tante Augusta til en populær pust i bakken for mange som besøker kjøpesenteret AMFI Meyer.

En kan også bestille kaker hos Tante Augusta, Bestillinger på kort varsel går fint såfremt vi har tid, men vi anbefaler å bestille minst en dag i forveien slik at du er sikker på at vi kan ta i mot bestillingen.

Tante Augusta har ca 40 sitteplasser i to avdelinger med barnestoler lett tilgjengelig.

Daglig leder Tove Jørgensen tilbyr alt i ferske bakverk og kaker. Kontakt Tove eller en av hennes medarbeidere bestilling eller spørsmål.

 

 

Meyercaféen

MeyerCaféen er kanskje Mo i Ranas beste kafé? I 2005 ble kaféen kraftig oppgradert. Både interiør, utforming og meny ble totalrenovert. En lunt men samtidig åpen løsning gjør kaféen både oversiktig og luftig samtidig som en kan sitte uforstyrret fra resten av kjøpesenteret. Et rolig miljø med gode stoler, sofagrupper og forskjellige muligheter gjør at kaféen er populær både blant store og små enten om du har hastverk eller ønsker ta det med ro.

 

Menyen har garantert noe for enhver smak. Med god hjemmelaget mat og Jarle Skogmo som kjøkkensjef så er du sikret et fabelaktig måltid uansett hva du skulle velge. Ut fra råvaretilgang så hender det seg at vi kjører "internasjonal uke" der nye retter står på menyen til fornuftige priser. Dette er en flott anledning til å få deg en ny kulinarisk opplevelse og smake noe som er litt på siden.

 

MeyerCaféen har åpent fra 0900-1900 og serverer frokost, lunsj og middag. Med 180 sitteplasser og egen VIP-lounge tilgjengelig for alle som ønsker et adskilt avlukke så vil du helt sikkert føle deg velkommen. Vi har også egen peisgrue som vi fyrer opp for ekstra kos på kalde dager.

Hvis du ønsker å ta kontakt for bestilling av VIP-rom så ring Jarle eller Gøril på telefon 75 13 92 33.

© 2014 Meyer AS - AMFI Meyer - 8622 Mo i Rana     Postboks 293 - 8601 Mo i Rana     T: 477 70 010    F: 75 15 70 41     post@meyer.no